Sessanfot

SESSAN & NANSET FOTKLINIKK AS

I min klinikk jobber jeg med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. En av fotterapeutens viktigste oppgaver er å finne årsaken til problemer og lidelser knyttet til foten.

Med årsaken kartlagt blir det lettere å finne riktig behandling, og sannsynligheten øker for at resultatet blir varig.

En fotbehandling hos meg gir også pleie til føttene og økt velvære.

[/one_half_column]

  • Som autorisert fotterapeut og hjelpepleier har jeg en unik helsefaglig kompetanse på fot.
  • Jeg har gode kunnskaper om fottøy og gangmønster, og behandler lidelser knyttet til hud, skjelett og negler på foten.

Fotpleie eller fotterapi?

Fotterapi og fotpleie er to ulike behandlingstilbud: Fotterapi er en helsefaglig behandling utført av autorisert helsepersonell. Fotpleie er en kosmetisk behandling for velværets del alene. Selv om fotterapi også kan gi velvære, er fokuset på å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler.

Dersom du har fotplager, som for eksempel inngrodde negler, torner eller smerter i føttene, er det en autorisert fotterapeut du bør oppsøke for hjelp og veiledning. Fotpleie er et behandlingstilbud som kun egner seg til friske føtter.

Jeg tilbyr begge deler, både autorisert fotterapi og behandlinger for velvære.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Definisjon fotterapi

Forebygger og behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapi har som mål å finne årsaker til problemer og sykdommer i føttene. Årsakskartlegging gjør det lettere å finne riktig behandling, og sannsynligheten øker for varig resultat.

 Definisjon fotpleie

Kosmetisk behandling av fotens hud og negler med redskaper som ikke kan påføre skade. Fotpleie skal kun utføres på en frisk fot, og på personer uten sykdommer som påvirker føttene.

<a